Werving en Selectie blijft mensenwerk.

Talent voor Ogen is één van de labels van Talenten Groep Nederland.

Talent voor Ogen assisteert bedrijven in de optiekbranche en oogzorg bij een kwalitatieve en doelmatige werving en selectie van hun personeel op MBO-, HBO- en Academisch niveau. Daarnaast helpt Talent voor Ogen werkzoekenden aan een nieuwe stap in hun carrière.

Talent voor Ogen is bij uitstek een netwerkorganisatie. Ons omvangrijke netwerk strekt zich uit over  verschillende specialismen,Optiekmedewerkers, Opticiens,Contactlensspecialisten, Opticien managers, Optometristen, Toa’s en Orthoptisten.  Dit doen we door heel Nederland!

Talent voor Ogen  weet waarover ze praat en kan een breed en diepgaand perspectief bieden. Wij zijn experts in Instroom, doorstroom en uitstroom en willen u daar graag in adviseren , met als uitgangspunt een samenwerking op langer termijn en een vast dienstverband voor mbo’ers, hbo’ers en academici gespecialiseerd in de Oogzorg!
 
Find the Best, Keep the Best!

Wie zit er “achter” Talent voor Ogen?

Ik stel mij graag aan u voor! Mijn naam is Sandra Jansen en ben woonachtig in Breda. Na jarenlang in de arbeidsbemiddeling te hebben gewerkt, ben ik in 2014 mijn eigen onderneming gestart, eerst als freelance Recruiter bij diverse opdrachtgevers (zie mijn linkedin profiel) en sinds 2016 als eigenaar van Talent voor Ogen.

Werving & Selectie is echt mijn passie!

Maar waarom Talent voor Ogen? Door mijn leuke en leerzame interim opdracht bij Hans Anders ben ik mij gaan verdiepen in de optiekwereld en zag daar zeker kansen, vooral de diversiteit in functies. Inmiddels heb ik een zeer groot netwerk opgebouwd en wil graag beide partijen helpen zodat er een win-win situatie ontstaat.

Maar wat mij voornamelijk drijft is het werken aan een lange termijn samenwerking, dit is voor mij erg belangrijk. Zo staat Talent voor Ogen voor u klaar voor zowel instroom, doorstroom en uitstroom van uw personeel in alle functies in de optiek en oogzorg branche!

Dus wanneer u op zoek bent naar een Talentvolle nieuwe collega, of u zoekt een nieuwe baan, die echt bij u past? Neem gerust contact met mij op!

Het team

Sandra van Nimwegen-Jansen
Sandra van Nimwegen-Jansen
Oprichtster, Recruiter
Mandy Ritmeester
Mandy Ritmeester
Recruiter
Kayleigh Pluk
Kayleigh Pluk
Social Media Talent
Marit Kempe-Spruit
Marit Kempe-Spruit
Recruiter
Olaf Steenbergen
Olaf Steenbergen
Social media talent
Tom van Nimwegen
Tom van Nimwegen
Financiën
Katinka Snijder
Katinka Snijder
Recruiter
Pim
Pim
Kantoorhond/bewegingstherapeut